Джи Ди Груп 2020
Изграждане на термопомпени, климатични и вентилационни инсталации, отопление, газови инсталации, монтаж на газови уреди, системи за подово отопление в град Плевен

За нас

Фирма "Джи Ди Груп 2020 ЕООД" е създадена през 2020г. в сферата на климатичните , вентилационните, газови инсталации. Ние предлагаме широка гама от професионални услуги в сферата на отоплението, вентилацията, климатизацията и изграждането на газови инсталации.

Фирмата разполага с екип, изграден от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит, иновативно мислене и професионализъм в областта на климатичните и вентилационни инсталации, отоплението и изграждането на газови инсталации, монтаж на газови уреди, системи за подово отопление - от тяхното проектиране и реализиране - до тяхната гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

Дългогодишният ни опит в дейността, базиран на многобройните ни клиенти и реализираните проекти са доказателство за отговорната ни работа и желанието за развитие, за което допринасят и нашите партньори.

Това ни позволява да изграждаме всякакъв тип системи за отопление, климатизация, вентилация, въздухо-пречистване и контрол на въздушният обем в жилищни и обществени сгради, прецизна климатизация на големи сървърни блокове, както за битови нужди - жилищни сгради и къщи, така и административни сгради и ведомства, бизнес сгради с офис помещения, сгради за обществени нужди - детски градини, училища и болници.